Pätu, The Lion

Välja kisamata jäänud tegemised

Töötan juba kolmandat kuud IT Kolledžis haridustehnoloogina ja multimeedia-spetsialistina aga alles nüüd tuli meelde selle üle siingi hõisata - jeeeee..... Vahva seltskond, maja ning võimalused on ikka aga eks sellest jõua tulevikuski rääkida.

See paar alguskuud ole olnud tegelikult ka oma tegevuste ning tööülesannete hindamise aeg. Olen pikalt mõelnud ning juurelnud haridustehnoloogi olemuse üle ning leidnud, et eelnev e-õppele keskendumine on ikka igavesti suur enese piiramine olnud. Täna näen enda kui haridustehnoloogi valdkonnana ka tuge uute tehnoloogiliste vahendite rakendamisel tavapärases loenguruumis (kus ma isegi omajagu aega tudengina õhtuti veedan) - kui paljud ülikoolide õppejõud kasutavad seni SMARTBoard-i, kiirteste internetis, mobiiliga statistika kogumist ning muid loengusse elulisust toovaid rakendusi? Mina soovin, et aasta pärast oleks vähemalt minu koolis 5 õppejõudu, kes on leidnud endale sobiva aktiivsust õhutava lahenduse otse auditooriumis kasutamiseks. See number tuli väga raske südamega aga siiras usus. Loodame parimat ja pakume parimat - siis ka saame parimat ;)

Multimeedia-spetsialistina ei ole vaja olnud niipalju mõelda - pigem ikka teha ning leiutada. See valdkond on väga põnev ning kindlasti jagan üht-teist enda poolt avastatud ka siins õige pea.

Kohe-kohe asun Kakule ning teistele ka siis oma mõtteid puuetega inimestele mõeldud e-kursuste loomise kursuselt vahendama.

Ainult üks eksam on veel jäänud teha ITK tudengina sel aastal ning siis saab mõtteid ka mujale koondada ;)

0 kommentaari:

 

Sõbrad-sebrad / Friends

.pri.ee priiks!